UEKG 2019 – informacije

NAMEN SREČANJA

Srečanje je namenjeno strokovni javnosti, ki pri svojem delu potrebuje osnovna in napredna znanja s področja snemanja in interpretacije EKG, urgentne kardiologije, interne medicine ter povezav med srcem, boleznimi, zdravili in EKG.

 

KRAJ PRIREDITVE

Rikli Balance Hotel
(nekdanji Hotel Golf)
Sava Hoteli Bled
Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled
T: 04 579 1700 (recepcija), 04 579 1600 (rezervacije)
T: 080 50 00
E: info@hotelibled.com
W: sava-hotels-resorts.com

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1000 Ljubljana

 

KOTIZACIJA

Kotizacije ni – udeležbva je brezplačna.

Prijave slušateljev niso več mogoče, ker so zasedena vsa mesta v dvorani.

S pomočjo podjetij, ki so z razstavnimi prostori podprla izvedbo srečanja, bomo srečanje lahko izpeljali brez kotizacije za udeležence in s tem omogočili udeležbo vsem, ki jih zanimata urgentna kardiologija in uporaba EKG v praksi. Vsem, ki so to omogočili in naredili izobraževanje dostopno, se iskreno zahvaljujemo. Pohitite s prijavami!

 

KREDITNE IN LICENČNE TOČKE

  • ZDRAVNIKI: Zdravniška zbornica Slovenije je za udeležence dodelila 8 kreditnih točk.
  • FARMACEVTI: odločitev Lekarniške zbornice Slovenije o dodeljenih licenčnih točkah še čakamo – objavljena bo na strani edumedic.si.
  • MEDICINSKE SESTRE: odločitev Zbornice-Zveze (ZZBNS) o dodeljenih licenčnih točkah še čakamo – objavljena bo na strani edumedic.si.

 

SODELUJTE S PRIMERI IN POŠLJITE POSNETKE EKG

Ste pripravljeni predstaviti zanimiv primer iz prakse in deliti svoje izkušnje s kolegi? Imate zanimiv, zapleten ali redek posnetek EKG?

Za predstavitve primerov bo na voljo po 10 minut. Skenirane posnetke EKG in kratek opis primera nam lahko pošljete – pritisnite gumb »POŠILJANJE EKG« na spletni strani in sledite navodilom. 

 

Pohitite, da se uvrstite v program – število mest je omejeno.

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO KOTIZACIJE

  1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
  2. Skrajni rok za spletno prijavo je 25. oktober 2019. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja na Bledu, vendar le, če bodo še prosta mesta.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji se prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si: izberejo možnost »Prijavljam se kot: predavatelj« in sledijo navodilom. 

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH IN PLAČILIH

T041 999 084 
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 999 084
E: oglasevanje@edumedic.si