Starostnik 2019 – informacije

NAMEN SREČANJA

Srečanje je namenjeno strokovni javnosti, ki se pri svojem delu srečuje s starostniki, jih zdravi, neguje, skrbi zanje in jih spoštuje.

KRAJ PRIREDITVE

Kongresni center Brdo pri Kranju
JGZ Brdo, Protokolarne storitve RS
Predoslje 39, 4000 Kranj

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1231 Ljubljana

 

NIZKA KOTIZACIJA

Enotna kotizacija:50,00 EUR + DDV
Redni študenti:Brezplačno *

Kotizacija vam zagotavlja: udeležbo na predavanjih in razstavi, plačilo stroškov licenčnih točk, kongresne materiale, jutranjo kavo in pecivo, kosilo in okrepčila med odmori.

* Opozorilo za študente: redni dodiplomski študentje se morajo ob prihodu oziroma registraciji izkazati z veljavno izkaznico ali ustreznim verodostojnim dokumentom.

 

KREDITNE TOČKE

Vsa strokovna srečanja v organizaciji Edumedica imajo kreditne in licenčne točke za zdravnike, farmacevte in medicinske sestre. Kreditne in licenčne točke, odborene s strani ZZS, Zbornice-Zveze (ZZBNS) in Lekarniške zbornice Slovenije bodo objavljene na tem mestu.

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO KOTIZACIJE

  1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
  2. Zasebniki (zasebne ambulante, sp., d.o.o., zasebni zavodi) ustrezen znesek kotizacije zase in/ali za svoje zaposlene plačate vnaprej na poslovni račun Edumedic d.o.o. pri UniCredit Banki d.d. št. SI56 2900 0005 0029 547 na osnovi predračuna, omenjenega v točki. Račun bomo plačniku izstavili in poslali po koncu strokovnega srečanja.
  3. Ko plačujete kotizacijo za posameznega udeleženca, v rubriko »namen« obvezno vpišite ime in priimek udeleženca, kot »kodo namena« vpišite OTHR, v rubriko »sklic« pa vpišite: SI00 11-2019.
  4. Proračunski uporabniki plačajo kotizacijo na osnovi računa po končanem srečanju. Javne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si. Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje prijavljene udeležence.
  5. Skrajni rok za spletno prijavo je 15. november 2019. Na dan srečanja bo prijava mogoča na recepciji Kongresnega centra Brdo, vendar le, če bodo še prosta mesta.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji se prijavijo s pomočjo spletne prijavnice in izberejo možnost »Prijavljam se kot: predavatelj« in sledijo navodilom. 

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH IN PLAČILIH

T041 999 084 
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 999 084
E: oglasevanje@edumedic.si