HiDent 2020

NAMEN SREČANJA
Srečanje »HiDent 2020 – Visoke tehnologije v zobozdravstvu« je namenjeno vsem zobozdravnikom, ki pri svojem delu že uporabljajo sodobne vrhunske tehnologije, pa tudi vsem, ki se zavedajo njihovega pomena za današnje in jutrišnje delo ter se želijo z njimi dodatno seznaniti. Predavali bodo odlični domači in tuji predavatelji.

 

ORGANIZACIJA IN TEHNIČNA IZVEDBA
Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1231 Ljubljana

 

KRAJ PRIREDITVE
Kongresni center Brdo pri Kranju
JGZ Brdo, Protokolarne storitve RS Predoslje 39,
4000 Kranj

 

RAZSTAVA IN DRUŽENJE
Izkoristite priložnost za obogatitev znanja. Obiščite razstavo opreme in materialov za različne specialnosti dentalne medicine in zobno tehniko, spregovorite s predstavniki razstavljavcev, razširite svoja znanja in povprašajte glede obkongresnih ugodnosti. Popijte kavo ali čaj s kolegi in prijatelji.

 

KREDITNE TOČKE SPI
Zdravniška zbornica Slovenije je za zobozdravnike, ki se bodo udeležili strokovnega srečanja HiDent 2020, dodelila 5 kreditnih točk.

 

KOTIZACIJA

Zgodnja prijava (do 10. 2. 2020) – 190 €
Pozna prijava (od 11. 2. 2020 dalje) – 230 €

Cene vključujejo DDV

Kotizacija vam zagotavlja: udeležbo na predavanjih in razstavi, plačilo stroškov licenčnih točk, kongresne materiale, jutranjo kavo, čaj in pecivo, dobro kosilo, okrepčila med odmori in pogostitev po koncu predavanj.

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO

  1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo.
    Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
  2. Zasebniki (zasebne ambulante, sp., d.o.o., zasebni zavodi) ustrezen znesek kotizacije zase in/ali za svoje zaposlene plačate vnaprej na poslovni račun Edumedic d.o.o. pri UniCredit Banki d.d. št. SI56 2900 0005 0029 547 na osnovi predračuna, omenjenega v točki. Račun bomo plačniku izstavili in poslali po koncu strokovnega srečanja.
  3. Ko plačujete kotizacijo za posameznega udeleženca, v rubriko »namen« obvezno vpišite ime in priimek udeleženca, kot »kodo namena« vpišite OTHR, v rubriko »sklic« pa vpišite: SI00 03-2020.
  4. Proračunski uporabniki plačajo kotizacijo na osnovi računa, ki ga bomo izdali po končanem srečanju. Javne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si. Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje prijavljene udeležence.
  5. Skrajni rok za spletno prijavo je 5. marec 2020. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja na Brdu pri Kranju, vendar le, če bodo še prosta mesta.

Pohitite s prijavami – za zgodnjo prijavo in plačilo kotizacije do vključno 10. februarja 2020 velja nižja kotizacija: 190 EUR (vključuje DDV).

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH IN PLAČILIH
Edumedic d.o.o.
T: 041 999 084
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE
T: 041 999 084
E: oglasevanje@edumedic.si