Dnesafe 2019 – informacije

NAMEN SREČANJA

Srečanje DenSafe je namenjeno strokovni javnosti: zobozdravnikom, zobnim asistentom, ustnim higienikom in zobnim tehnikom želi odpreti pester svet povezav med strokami dentalne in ostale medicine s ciljem varnejšega in uspešnejšega dela s pacienti v vaših ordinacijah, poleg tega pa vam bo približalo področje odnosov, komunikacije ter skrbi za lastno zdravje in počutje.

 

DVA DINAMIČNA DNEVA

Petek – celodnevni dinamični skupni program z zanimivimi predavanji za vse udeležence:

 • DenSafeSkupaj
 • posebna gostja: Desa Muck

Petek zvečer – skupna DenSafečerja. Ne pozabite prinesti vstopnic in kuponov za pijačo, ki jih boste prejeli ob registraciji.

Sobota – vzporedni in skupni programi predavanj:

 • DenSafeZobozdravnik
 • DenSafeAsistent
 • DenSafeSkupaj

DenSafečerja

Sedaj že znamenito večerjo bi bilo škoda zamuditi. Ob registraciji boste prejeli po 3 kupone za pijačo, ki vam ne bodo koristili, če jih boste pozabili v hotelski sobi.

 

RAZSTAVA IN DRUŽENJE

Obiščite razstavo opreme in materialov za različne specialnosti dentalne medicine in zobno tehniko, spregovorite s predstavniki razstavljavcev, razširite svoja znanja in povprašajte glede obkongresnih ugodnosti. Popijte kavo s prijatelji in spregovorite z odličnimi ljudmi, ki jih še ne poznate.

 

KREDITNE IN LICENČNE TOČKE

Vlogi za vrednotenje sta v postopku na Zdravniški zbornici Slovenije in Zbornici-Zvezi (ZZBNS). Število dodeljenih točk bo objavljeno na tem mestu.

 

KOTIZACIJA

Zobozdravniki290,00 EUR + ddv
Upokojeni zobozdravniki190,00 EUR + ddv
Zobni tehniki, rad. inženirji190,00 EUR + ddv
Zobni asistenti160,00 EUR + ddv
Ustni higieniki160,00 EUR + ddv
Študenti (redni, dodiplomski) – z večerjo*35, 00 EUR + ddv
Študenti (redni, dodiplomski)* – brez večerjeBrezplačno *
Večerja za spremljajoče osebe35, 00 EUR + ddv

Kotizacija vam zagotavlja:

 • dvodnevno udeležbo na predavanjih
 • kongresne materiale
 • obisk razstave
 • kreditne in licenčne točke
 • dve kosili
 • večerjo, koncert opernih arij in zabavo s plesom
 • okrepčila med odmori
 • neprekinjeno brezplačno kavo v preddverju

* Opozorilo za študente: ugodnost velja le za redne dodiplomske študente. Število mest za študente je omejeno. Redni dodiplomski študentje se morajo ob prihodu oziroma registraciji izkazati z veljavno izkaznico ali ustreznim verodostojnim dokumentom.

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO

 1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
 2. Zasebniki (zasebne ambulante, sp., d.o.o., zasebni zavodi) ustrezen znesek kotizacije zase in/ali za svoje zaposlene plačate vnaprej na poslovni račun Edumedic d.o.o. pri UniCredit Banki d.d. št. SI56 2900 0005 0029 547 na osnovi predračuna, omenjenega v točki. Račun bomo plačniku izstavili in poslali po koncu strokovnega srečanja.
 3. Ko plačujete kotizacijo za posameznega udeleženca, v rubriko »namen« obvezno vpišite ime in priimek udeleženca, kot »kodo namena« vpišite OTHR, v rubriko »sklic« pa vpišite: SI00 05-2019.
 4. Proračunski uporabniki plačajo kotizacijo na osnovi računa, ki ga bomo izdali po končanem srečanju. Javne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si. Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje prijavljene udeležence.
 5. Skrajni rok za spletno prijavo je 23. maj 2019. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja v Bernardinu, vendar le, če bodo še prosta mesta.

 

PRIHOD V PORTOROŽ

Na pot se odpravite zgodaj, da se boste lahko pravočasno registrirali na recepciji srečanja. Zaradi velikega števila prijavljenih udeležencev je zjutraj pri registraciji moč pričakovati vrste. Pričakali vas bomo s kavo in prigrizki.

 

REGISTRACIJA IN PRIJAVA V KONGRESNEM CENTRU

Petek, 24. maj 2019:           07.00-18.30.

Sobota, 25. maj 2019:         07.30-16.30.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si: izberejo možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.