INFORMACIJE

 

POMEN SREČANJA

Tradicionalno in odmevno strokovno srečanje o povezavah med sladkorno boleznijo, srčnožilnim sistemom in ledvicami, med zdravili in boleznimi, med smernicami in prakso, o povezavah diabetologije s kardiologijo, družinsko medicino, interno medicino, urgentno medicino, klinično farmacijo, zdravstveno nego in ostalimi strokami.

 

NAŠA VODILA

  1. Znanja, ki povezujejo
  2. Odločno od začetka do cilja
  3. Če razdelimo vse, kar vemo, nimamo nič manj 

KRAJ PRIREDITVE

Rikli Balance Hotel
(nekdanji Hotel Golf)

Sava Hoteli Bled
Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1000 Ljubljana

 

KOTIZACIJE NI

Udeležba je za zdravstvene delavce brezplačna.

 

STROKOVNI PROGRAM

Program še oblikujemo in bo v kratek objavljen na tem spletnem mestu.

 

KREDITNE  IN LICENČNE TOČKE

Vloge za kreditne in licenčne točke podiplomskega izobraževanja bodo vložene pri Zdravniški zbornici Slovenije, Lekarniški zbornici Slovenije in Zbornici-zvezi (ZZBNS). Število dodeljenih točk bo objavljeno na tem mestu in v dokončnem programu.

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO

  1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
  2. Kotizacije ni.
  3. Skrajni rok za spletno prijavo je 10. september 2021. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja na Bledu, vendar le, če bodo še prosta mesta. Če bo mest v dvorani zmanjkalo že prej, bomo prijavo predčasno ustavili.
  4. Pohitite s prijavo, število mest v dvorani je omejeno, tako da lej.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si, Izberejo na možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.

 

PRIHOD NA BLED IN PARKIRANJE

Predlagamo, da pridete na Bled dovolj zgodaj, saj parkiranje tam ne sodi med užitke. Obstaja velika verjetnost, da ne boste mogli parkirati ravno pred hotelom, kjer je dogodek. Kongresni center bo poskusil zagotoviti čim več parkirnih mest pred Hotelom Golf in pred drugimi Savinimi hoteli (Park, Grand Hotel Toplice). Receptorji in portirji bodo goste usmerjali in jim svetovali pri iskanju parkirnega mesta. Parkirnina je vedno cenejša od kazni za nepravilno parkiranje.

Povezava do informacij o lokacijah in cenah parkirišč na Bledu:

http://www.bled.si/si/kako-do-nas/Parkirisca

 

EPIDEMIOLOŠKA NAVODILA (PCT)

V času strokovnega srečanja bomo upoštevali vsa veljavna navodila in priporočila NIJZ in državnih organov glede omejevanja okužb s Covid-19. Predvidoma bodo veljala pravila PCT (Preboleli, Cepljeni, Testirani). Če ste preboleli Covid-19 ali ste bili cepljeni, vas bomo ob registraciji prosili, da pokažete ustrezno potrdilo. Za vse ostale, ki boste pred registracijo in udeležbo potrebovali hitro antigensko testiranje, bo to na voljo v hotelu.

 

HITRI ANTIGENSKI TESTI NA KONGRESNI LOKACIJI

Vsem, ki boste pred registracijo potrebovali hitro antigensko testiranje, bo to na voljo v kongresnem centru. Prosimo, da se za hitri test prijavite vnaprej ob spletni prijavi – z vpisom svoje ZZZS številke omogočite, da bo vsa dokumentacija pripravljena vnaprej in da pri testiranju ne bo zastojev. Cena hitrega testiranja je 15,00 EUR na osebo, plačilo boste izvedli kasneje s pomočjo UPN obrazca. Potrdilo v dveh jezikih boste prejeli nekaj minut po opravljenem testu, nato se boste registrirali na kongresni recepciji.

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH

T: 041 919 535
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 919 535
E: oglasevanje@edumedic.si