Diabetes 2019 – informacije

NAMEN SREČANJA

Srečanje je namenjeno strokovni javnosti, ki se pri svojem delu ukvarja z zdravljenjem, diagnosticiranjem in skrbjo za bolnike s sladkorno boleznijo ter boleznimi srca in ožilja. Povezovanje strok ter izmenjava znanj in izkušenj vodijo k boljši in varnejši obravnavi naših skupnih bolnikov.

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.

Dunajska cesta 405, 1000 Ljubljana

 

KOTIZACIJE NI

Udeležba je za zdravstvene delavce brezplačna.

 

KREDITNE  IN LICENČNE TOČKE

Vloge za kreditne in licenčne točke podiplomskega izobraževanja so bile vložene pri Zdravniški zbornici Slovenije, Lekarniški zbornici Slovenije in Zbornici-zvezi (ZZBNS). Število dodeljenih točk bo objavljeno na tem mestu in v dokončnem programu.

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO KOTIZACIJE

  1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
  2. Kotizacije ni.
  3. Skrajni rok za spletno prijavo je 7. junij 2019. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja na Bledu, vendar le, če bodo še prosta mesta.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si: izberejo možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.