INFORMACIJE 

 

NAMEN SREČANJA

Srečanje DenSafe je namenjeno strokovni javnosti: zobozdravnikom, zobnim asistentom, ustnim higienikom in zobnim tehnikom želi odpreti pester svet povezav med strokami dentalne in ostale medicine s ciljem varnejšega in uspešnejšega dela s pacienti v vaših ordinacijah, poleg tega pa vam bo približalo področje odnosov, komunikacije ter skrbi za lastno zdravje in počutje. Predani smo povezovanju in sodelovanju. Verjamemo, da smo skupaj močnejši.

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1231 Ljubljana

 

KRAJ PRIREDITVE

Kongresni center St. Bernardin
Grand Hotel Bernardin
Obala 2, 6320 Portorož

 

DVA DNEVA ZANIMIVIH PREDAVANJ

Petek - skupni program z zanimivimi predavanji za vse udeležence

Sobota – najprej vzporedni in nato zopet skupni programi predavanj:

 • DenSafeZobozdravnik
 • DenSafeAsistent
 • DenSafeSkupaj

 

DenSafečerja

Sedaj že znamenito večerjo z gosti in plesom bi bilo škoda zamuditi. Ob registraciji boste prejeli vabilo na večerjo in kupone za pijačo, ki vam ne bodo koristili, če jih boste pozabili v hotelski sobi.

RAZSTAVA IN DRUŽENJE

Obiščite razstavo opreme in materialov za različne specialnosti dentalne medicine in zobno tehniko, spregovorite s predstavniki razstavljavcev, razširite svoja znanja in povprašajte glede obkongresnih ugodnosti. Popijte kavo s prijatelji in spregovorite z odličnimi ljudmi, ki jih še ne poznate.

 

KREDITNE IN LICENČNE TOČKE

Vlogi za vrednotenje sta v postopku na Zdravniški zbornici Slovenije in Zbornici-Zvezi (ZZBNS). Število dodeljenih točk bo objavljeno na tem mestu.

 

KOTIZACIJA

Zobozdravniki 290,00 EUR + ddv
Upokojeni zobozdravniki 190,00 EUR + ddv
Zobni asistenti 190,00 EUR + ddv
Zobni tehniki, rad. inženirji 190,00 EUR + ddv
Ustni higieniki 190,00 EUR + ddv
Redni študenti – z večerjo* 40,00 EUR + ddv
Redni študenti – brez večerje* Brezplačno *

 

Kotizacija vam zagotavlja:

 • dvodnevno udeležbo na predavanjih
 • kongresne materiale
 • obisk razstave
 • kreditne in licenčne točke
 • dve kosili
 • večerjo in zabavo s plesom
 • okrepčila med odmori
 • neprekinjeno brezplačno kavo v preddverju

 

* Opozorilo za študente: število mest za študente je omejeno. Redni študentje se morajo ob prihodu oziroma registraciji izkazati z veljavno izkaznico ali ustreznim verodostojnim dokumentom.

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO

 1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
 2. Zasebniki (zasebne ambulante, sp., d.o.o., zasebni zavodi) ustrezen znesek kotizacije zase in/ali za svoje zaposlene plačate vnaprej na poslovni račun Edumedic d.o.o. pri UniCredit Banki d.d. št. SI56 2900 0005 0029 547 na osnovi predračuna, omenjenega v točki. Račun bomo plačniku izstavili in poslali po koncu strokovnega srečanja.
 3. Ko plačujete kotizacijo za posameznega udeleženca, v rubriko »namen« obvezno vpišite ime in priimek udeleženca, kot »kodo namena« vpišite OTHR, v rubriko »sklic« pa vpišite: SI00 09-2021.
 4. Proračunski uporabniki plačajo kotizacijo na osnovi računa, ki ga bomo izdali po končanem srečanju. Javne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si. Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje prijavljene udeležence.
 5. Skrajni rok za spletno prijavo je 2. september 2021. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja v Bernardinu, vendar le, če bodo še prosta mesta, kar pa je veliko vprašanje.

 

EPIDEMIOLOŠKA NAVODILA (PCT)

V času strokovnega srečanja DenSafe bomo upoštevali vsa veljavna navodila in priporočila NIJZ in državnih organov glede omejevanja okužb s Covid-19. Predvidoma bodo veljala pravila PCT (Preboleli, Cepljeni, Testirani). Če ste preboleli Covid-19 ali ste bili cepljeni, vas bomo ob registraciji v Bernardinu prosili, da pokažete ustrezno potrdilo. Za vse ostale, ki boste pred registracijo in udeležbo potrebovali hitro antigensko testiranje, bo to na voljo v kongresnem centru v sodelovanju z Zdravstvenim centrom Lorena.

 

NIČ TEŽAV - HITRI ANTIGENSKI TESTI NA KONGRESNI LOKACIJI

Vsem, ki boste pred registracijo potrebovali hitro antigensko testiranje, bo to na voljo v kongresnem centru v sodelovanju z Zdravstvenim centrom Lorena. Prosimo, da se za hitri test prijavite vnaprej ob spletni prijavi – z vpisom svoje ZZZS številke omogočite, da bo vsa dokumentacija pripravljena vnaprej in da pri testiranju ne bo zastojev. Cena hitrega testiranja je 15,00 EUR na osebo, plačilo boste izvedli kasneje s pomočjo UPN obrazca. Potrdilo v dveh jezikih boste prejeli nekaj minut po opravljenem testu, nato se boste registrirali na kongresni recepciji.

 

PRIHOD V PORTOROŽ

Na pot se odpravite zgodaj, da se boste lahko pravočasno registrirali na recepciji srečanja. Zaradi velikega števila prijavljenih udeležencev je zjutraj pri registraciji moč pričakovati vrste. Pričakali vas bomo s kavo in prigrizki.

Če pridete en dan prej ali ostanete še kak dan po srečanju, bo vaše življenje še bolj prijetno.

 

REGISTRACIJA IN PRIJAVA V KONGRESNEM CENTRU ST. BERNARDIN

Kongresna recepcija v 12. nadstropju GH Bernardin bo za vas odprta:

 • v petek, 3. septembra 2021: 00-17.30.
 • v soboto, 4. septembra 2021: 30-16.30.

 

HOTELSKE REZERVACIJE

Organizator za udeležence ne ureja hotelskih namestitev in rezervacij.
Kotizacija ne vključuje hotelske namestitve.
Udeleženci naj sobe pravočasno rezervirajo sami neposredno na:

 

Hoteli Bernardin
Obala 2, 6320 Portorož

T: 05/ 690-7000
E: booking@bernardingroup.si
W: www.bernardingroup.si

 

Sobe rezervirajte sami in pravočasno - zanimanje je veliko!

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Izberejo naj možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH IN PLAČILIH

T: 041 919 535
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 919 535
E: oglasevanje@edumedic.si

 

ZAKAJ SE TEGA SREČANJA NE BI UDELEŽILI?

Trenutno ni na voljo nobenih podatkov, ki bi nakazovali, da udeležba ne bo koristna in prijetna. Srečanje je namenjeno vsem, ki želijo vedeti več, priporočamo pa ga tudi tistim, ki vedo vse.