INFORMACIJE

 

VROČA TEMATIKA - NE ZAMUDITE

Velika novost tega leta je strokovno srečanje DEBELOST 2023, ki bo 9. decembra 2023 v Rikli Balance Hotelu na Bledu. To je srečanje, kakršnega v Sloveniji še ni bilo - namenjeno je izobraževanju o razumevanju in zdravljenju debelosti in prekomerne telesne mase kot hude kronične bolezni, ki neposredno in posredno povzroča številne druge kronične bolezni z veliko smrtnostjo.

DEBELOST JE BOLEZEN, KI POVZROČA BOLEZNI

Debelost povzroča lokalna in sistemska vnetja, sladkorno bolezen, arterijsko hipertenzijo, dislipidemije, kronično ledvično bolezen, aterosklerozo, hormonske motnje, številne rake, bolezni sklepov, psihično trpljenje, stigmatizacijo in številne druge zaplete. Žal je debelost prvo, kar opazimo, in zadnje, kar zdravimo.

 

KOMU JE IZOBRAŽEVANJE NAMENJENO

Izobraževanje je namenjeno vsem zdravnikom, farmacevtom, medicinskim sestram in drugim zdravstvenim delavcem, ki se želijo poučiti o pomenu in zdravljenju debelosti.

KRAJ PRIREDITVE

Rikli Balance Hotel

Sava Hoteli Bled, Cankarjeva cesta 4, 4260 Bled

T: (04) 579-1700, W: sava-hotels-resorts.com

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.
Dunajska cesta 405, 1000 Ljubljana

STROKOVNI PROGRAM

Program je že objavljen na tej spletni strani.

 

KOTIZACIJA

Kotizacija za vse udeležence znaša 80,00 EUR + DDV.  Potrebno se je prijaviti preko enostavne spletne prijave na strani www.edumedic.si.

Kotizacija vam zagotavlja:

 • udeležbo na predavanjih
 • kongresne materiale
 • obisk razstave
 • kreditne in licenčne točke
 • kosilo
 • okrepčila med odmori
 • e-potrdilo o udeležbi

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO

 1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR).
 2. Plačilo kotizacije: udeleženci oziroma plačniki plačajo kotizacijo (80,00 EUR + DDV) po srečanju na osnovi računa, ki ga bo izdal organizator. 
 3. Plačilo kotizacije za več udeležencev iz iste ustanove: javne in zasebne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si . Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje predhodno prijavljene udeležence. 
 4. Skrajni rok za spletno prijavo je 8. december 2023. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja na Bledu<, če bodo še prosta mesta.

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si, Izberejo na možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.

KREDITNE  IN LICENČNE TOČKE

Vloge za kreditne in licenčne točke podiplomskega izobraževanja so bile vložene pri Zdravniški zbornici Slovenije, Lekarniški zbornici Slovenije in Zbornici-zvezi (ZZBNS). Število dodeljenih točk bomo objavili.

 

POTRDILO O ODELEŽBI

Vsi udeleženci bodo prejeli e-potrdila o aktivni ali pasivni udeležbi na svoj e-naslov v roku 24 ur po koncu srečanja.

 

PARKIRANJE NA BLEDU

Priporočamo, da parkirate na urejenih parkiriščih in se izognete redarskim kaznim.

Shema parkirišč Sava Hotelov Bled: PARKIRANJE

Informacije o javnih parkiriščih na Bledu: https://www.bled.si/sl/informacije/kako-po-bledu/2019092009034495/

 

DOBRO POČUTJE

Potrudili se bomo, da boste imeli lep in koristen dan.

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH

T: 041 919 535
E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 919 535
E: oglasevanje@edumedic.si