Densafe 2019

Densafe 2019

DenSafe 2019

Varno delo v dentalni medicini 

 

24.-25. maj 2019

Kongresni center St. Bernardin, Portorož

 

Pri znanju ni dileme: »Več je več.«

 

 

PRIJAZEN OPOMNIK:

Število prostih mest v dvorani se naglo zmanjšuje – pohitite s prijavami!

Objavljen je dokončni program!

 

 

 

OBVESTILO O DODELJENIH KREDITNIH TOČKAH

ZOBOZDRAVNIKI: Zdravniška zbornica Slovenije je s sklepom št. 1103-2095/2019 dne 17. 5. 2019 za udeležbo zobozdravnikov na srečanju DenSafe 2019 dodelila:

 • 10.5 kreditnih točk.

ZOBNI ASISTENTI, MED. SESTRE: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije (ZZBNS-ZSDMSBZTS) je s sklepom št. I-2019-0359-0359 dne 15. 4. 2019 za udeležence srečanje DenSafe 2019 dodelila:

 • 19 licenčnih točk za pasivne udeležence,
 • 23 licenčnih točk za aktivne udeležence.

 

NAMEN SREČANJA

Srečanje DenSafe je namenjeno strokovni javnosti: zobozdravnikom, zobnim asistentom, ustnim higienikom in zobnim tehnikom želi odpreti pester svet povezav med strokami dentalne in ostale medicine s ciljem varnejšega in uspešnejšega dela s pacienti v vaših ordinacijah, poleg tega pa vam bo približalo področje odnosov, komunikacije ter skrbi za lastno zdravje in počutje.

 

 

TEHNIČNA IZVEDBA IN ORGANIZACIJA

Edumedic d.o.o.

Vodnikova 286, 1000 Ljubljana

www.edumedic.si

 

KRAJ PRIREDITVE

Kongresni center St. Bernardin

Grand Hotel Bernardin

Obala 2, 6320 Portorož

 

DVA DINAMIČNA DNEVA

 

Petek – celodnevni dinamični skupni program z zanimivimi predavanji za vse udeležence:

 • DenSafeSkupaj
 • posebna gostja: Desa Muck

Petek zvečer – skupna DenSafečerja. Ne pozabite prinesti vstopnic in kuponov za pijačo, ki jih boste prejeli ob registraciji.

Sobota – vzporedni in skupni programi predavanj:

 • DenSafeZobozdravnik
 • DenSafeAsistent
 • DenSafeSkupaj

 

 

DenSafečerja

Sedaj že znamenito večerjo bi bilo škoda zamuditi: koncertu opernih arij in duetov sopranistke Mojce Bitenc Križaj in tenorista Domna Križaja ob spremljavi pianista doc. Simona Dvoršaka bo sledil DenSafeParty; poveljeval bo izvrstni DJ Gaps. Ob registraciji boste prejeli po 3 kupone za pijačo, ki vam ne bodo koristili, če jih boste pozabili v hotelski sobi.

 

 

RAZSTAVA IN DRUŽENJE

Obiščite razstavo opreme in materialov za različne specialnosti dentalne medicine in zobno tehniko, spregovorite s predstavniki razstavljavcev, razširite svoja znanja in povprašajte glede obkongresnih ugodnosti. Popijte kavo s prijatelji in spregovorite z odličnimi ljudmi, ki jih še ne poznate.

 

KREDITNE IN LICENČNE TOČKE

ZOBOZDRAVNIKI: Zdravniška zbornica Slovenije je z odločbo št. 1103-2095/2019 za srečanje DenSafe 2019 za zobozdravnike dodelila:

 • 10.5 kreditnih točk.

 

ZOBNI ASISTENTI, MEDICINSKE SESTRE: Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije (ZZBNS-ZSDMSBZTS) je s sklepom št. I-2019-0359-0359 dne 15. 4. 2019 za udeležence srečanje DenSafe 2019 dodelila:

 • 19 licenčnih točk za pasivne udeležence,
 • 23 licenčnih točk za aktivne udeležence.

 

KOTIZACIJA

Zobozdravniki 290,00 EUR + ddv
Upokojeni zobozdravniki 190,00 EUR + ddv
Zobni tehniki, rad. inženirji 190,00 EUR + ddv
Zobni asistenti 160,00 EUR + ddv
Ustni higieniki 160,00 EUR + ddv
Študenti (redni, dodiplomski) – z večerjo* 35, 00 EUR + ddv
Študenti (redni, dodiplomski)* – brez večerje Brezplačno *
Večerja za spremljajoče osebe** 35, 00 EUR + ddv

**Večerja za spremljajoče osebe: ob prihodu na kongresni recepciji izpolnite obrazec ter prevzemite vstopnice in kupone za pijačo za spremljajočo osebo. Račun bomo plačniku izdali po srečanju.

.

Kotizacija vam zagotavlja:

 • dvodnevno udeležbo na predavanjih
 • kongresne materiale
 • obisk razstave
 • kreditne in licenčne točke
 • dve kosili
 • večerjo, koncert opernih arij in zabavo s plesom
 • okrepčila med odmori
 • neprekinjeno brezplačno kavo v preddverju

* Opozorilo za študente: ugodnost velja le za redne dodiplomske študente. Število mest za študente je omejeno. Redni dodiplomski študentje se morajo ob prihodu oziroma registraciji izkazati z veljavno izkaznico ali ustreznim verodostojnim dokumentom.

 

 

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVO IN PLAČILO

 1. Prijavite se hitro in enostavno s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si. Vnesite potrebne podatke o udeležencu in o plačniku ter pritisnite gumb »POŠLJI«. Takoj boste prejeli elektronsko potrditev o uspešnosti prijave, ki je tudi predračun in vsebuje navodila za plačilo. Pri zbiranju in hranjenju podatkov upoštevamo vsa določila Splošne uredbe EU o varstvu podatkov (GDPR), o čemer boste pri prijavi obveščeni na vsakem koraku.
 2. Zasebniki (zasebne ambulante, sp., d.o.o., zasebni zavodi) ustrezen znesek kotizacije zase in/ali za svoje zaposlene plačate vnaprej na poslovni račun Edumedic d.o.o. pri UniCredit Banki d.d. št. SI56 2900 0005 0029 547 na osnovi predračuna, omenjenega v točki. Račun bomo plačniku izstavili in poslali po koncu strokovnega srečanja.
 3. Ko plačujete kotizacijo za posameznega udeleženca, v rubriko »namen« obvezno vpišite ime in priimek udeleženca, kot »kodo namena« vpišite OTHR, v rubriko »sklic« pa vpišite: SI00 05-2019.
 4. Proračunski uporabniki plačajo kotizacijo na osnovi računa, ki ga bomo izdali po končanem srečanju. Javne ustanove, ki prijavljajo več udeležencev, naj svoje udeležence najprej posamično prijavijo preko spletne prijave, nato naj pošljejo naročilnico s seznamom imen in priimkov prijavljenih udeležencev, za katere bodo plačali kotizacijo, na e-naslov: prijava@edumedic.si. Plačilo kotizacij lahko nato po prejemu računa izvedejo v skupnem znesku za vse svoje prijavljene udeležence.
 5. Skrajni rok za spletno prijavo je 23. maj 2019. Po tem datumu bo prijava mogoča na recepciji srečanja v Bernardinu, vendar le, če bodo še prosta mesta.

 

PRIHOD V PORTOROŽ

Na pot se odpravite zgodaj, da se boste lahko pravočasno registrirali na recepciji srečanja. Zaradi velikega števila prijavljenih udeležencev je zjutraj pri registraciji moč pričakovati vrste. Pričakali vas bomo s kavo in prigrizki.

 

 

REGISTRACIJA IN PRIJAVA V KONGRESNEM CENTRU

Petek, 24. maj 2019:           07.00-18.30.

Sobota, 25. maj 2019:         07.30-16.30.

 

 

HOTELSKE REZERVACIJE

Organizator ne ureja hotelskih namestitev in rezervacij.

Kotizacija ne vključuje hotelske namestitve.

Udeleženci naj sobe pravočasno rezervirajo sami neposredno na:

 

Hoteli Bernardin

Obala 2, 6320 Portorož

T: 05/ 690-7000

E: booking@bernardingroup.si

W: www.bernardingroup.si

 

Sobe rezervirajte sami in pravočasno – zanimanje je veliko!

 

 

NAVODILA ZA PRIJAVO PREDAVATELJEV

Predavatelji naj se čim prej prijavijo s pomočjo spletne prijavnice na spletni strani www.edumedic.si: izberejo možnost »Prijava predavateljev« in sledijo navodilom.

 

INFORMACIJE O PRIJAVAH IN PLAČILIH

T: 041 999 084

E: prijava@edumedic.si

 

RAZSTAVA, OGLAŠEVANJE IN POSLOVNO SODELOVANJE

T: 041 999 084

E: oglasevanje@edumedic.si